Czy spotkaliście się z sytuacją, w której podczas interakcyjnego wystawiania dokumentu w XLu, nie działa usuwanie pozycji po ich dodaniu? Ikonka kosza jest aktywna ale nie wykonuje żadnej akcji.
Jeśli tak to jak to obejść? Czy się da w ogóle?
Będę wdzięczna za pomoc.
API usuwanie pozycji przy interakcyjnym wystawianiu dokument
Moderator: mikey
Re: API usuwanie pozycji przy interakcyjnym wystawianiu dokument
Ale jest sposób aby ten mankament zlekceważyć:
Przez Api dodac nagłówek i co tam trzeba w trybie wsadowym poczym podniesc dokument za pomocą UruchomFormatkeWgGID i działamy normalnie:-)
Przez Api dodac nagłówek i co tam trzeba w trybie wsadowym poczym podniesc dokument za pomocą UruchomFormatkeWgGID i działamy normalnie:-)
Dzięki za pomoc.Prawie się udało ale niestety Uruchom formatke wg Gid nie zwraca czy dokument został zapisany czy też nie. Więc jak mi się rozmyślą w trakcie wystawiania tego dokumentu i klikną krzyżyk to dokument i tak zostanie w XLu - został wcześniej utworzony wsadowo. I niestety nie mam informacji czy mam go usunąć czy zostawić...:/
Aha, i niestety w 9.1 przy otwarciu dokumentu będącego w buforze nie mogę usunąć pozycji:(
Aha, i niestety w 9.1 przy otwarciu dokumentu będącego w buforze nie mogę usunąć pozycji:(
A czy nie jest przypadkiem tak, że przy logowaniu podajesz plik loga? Jeżeli API ma zapisywać do pliku wszystkie komunikaty to tyczy się to zapewne również tych z pytaniem "czy na pewno usunąć pozycję?". Wówczas nastąpi wybranie domyślnej opcji czyli 'nie'. 
No fakt:]
Dzięki!
Będę działać, jak się uda dam znać:)
Dzięki!
Będę działać, jak się uda dam znać:)