Witam,
Zastanawiam się jak można wywołać akcję która jest pod przyciskiem w XLu, np. piorunka w ZP czy na harmonogramie. A konkretnie obecnie mam sytuację, że mam otwarty formularz elementu ZS na którym jest przycisk Symulacji kosztów. Zrobiłem sobie dodatkową zakładkę która pokazuje moje dodatkowe informacje i wyliczenia na technologii, ale nie chcę przechodzić do zakładki ogólne, żeby wywołać okno symulacji. Czy możliwe jest i jak to wywołać, że wstawiam sobie button na mojej zakładce który wywołuje akcję otwarcia symulacji?
Pozdrawiam,
Rafał Buryło
Hydra - wywołanie akcji spod przycisku
Moderator: mikey
Hydra - wywołanie akcji spod przycisku
____
Pozdrawiam,
Rafał
Pozdrawiam,
Rafał
- viesiek1
- Rola: Administrator CDN XL
- Wersja: 2023
- Kontakt:
Re: Hydra - wywołanie akcji spod przycisku
Może tak:
Kod: Zaznacz cały
Runtime.Config.UruchomFormatkeWgGID();
Wiesław Świergała
tel: +48 33 829 54 50
e-mail: wieslaw.swiergala@hydro.com.pl
http://www.hydro.com.pl
tel: +48 33 829 54 50
e-mail: wieslaw.swiergala@hydro.com.pl
http://www.hydro.com.pl
Witam,
No tak potrafię tak otworzyć formularz, np. w ten sposób otworzę sobie zlecenie produkcyjne bo znam GIDy, ale jak już otworzę tą formatkę to jak wywołać akcję taką jakbym kliknął planowanie czynności (piorunek)? Nie wiem jaka jest składnia do wywołania takiej akcji. Czy też tak jak pisałem wcześniej poprzez:
jestem w stanie otworzyć sobie element ZS, ale jak wywołać jeszcze na tej formatce otwarcie symulacji kosztów?
Pozdrawiam,
Rafał Buryło
No tak potrafię tak otworzyć formularz, np. w ten sposób otworzę sobie zlecenie produkcyjne bo znam GIDy, ale jak już otworzę tą formatkę to jak wywołać akcję taką jakbym kliknął planowanie czynności (piorunek)? Nie wiem jaka jest składnia do wywołania takiej akcji. Czy też tak jak pisałem wcześniej poprzez:
Kod: Zaznacz cały
Runtime.Config.UruchomFormatkeWgGID();Pozdrawiam,
Rafał Buryło
____
Pozdrawiam,
Rafał
Pozdrawiam,
Rafał
Runtime.WindowController.PostEvent(kontrolka.Id, Events.Accepted);
Pozdrawiam,
Mateusz