Witam
Mam do zaimportowania 700 środków trwałych ,każdy ma opis analityczny często na kika wierszy .Funkcja xlnwyopis (api22,api23) dla gidtyp -368 daje wynik - 3 (nie istniej dokument)
xlnowyopis
Moderator: mikey
- S0Cool
- Rola: Administrator CDN XL
- Wersja: 2018
Re: xlnowyopis
Zmień -368 na 368. Ujemny GIDTyp występuje tylko w CDN.SrtGrupy, nigdy w CDN.SrtKarty.
Niniejszy podpis był testowany na zwierzętach.
Nie rozumiały go.
Nie rozumiały go.
Dzięki za zainteresowanie
Oczywiście mam 368 .Podejrzewam że funkcja xlnowyopis nie działa dla wszystkich obiektów np . nie mogę dodać opisu do pracownika .Używam jej do opisu faktur,towarów i tu działa dobrze .
Jeśli u Ciebie działa to może robię jakiś inny błąd. Mógłbyś podesłać fragment kodu?
Poradziłem sobie przez UPDATE na tabelach CDN_OpisWymNag,CDN_OpisWymElem,CDN_OpisWymSElem ,ale też nie wiem czy wszystko zrobiłem dobrze . Na przykład nie wiem co robi (w tabelach) funkcja XLZamknijLinieOpisu
Pozdrawiam
Oczywiście mam 368 .Podejrzewam że funkcja xlnowyopis nie działa dla wszystkich obiektów np . nie mogę dodać opisu do pracownika .Używam jej do opisu faktur,towarów i tu działa dobrze .
Jeśli u Ciebie działa to może robię jakiś inny błąd. Mógłbyś podesłać fragment kodu?
Poradziłem sobie przez UPDATE na tabelach CDN_OpisWymNag,CDN_OpisWymElem,CDN_OpisWymSElem ,ale też nie wiem czy wszystko zrobiłem dobrze . Na przykład nie wiem co robi (w tabelach) funkcja XLZamknijLinieOpisu
Pozdrawiam
Oczywiście INSERT nie UPDATE