cdn.partnerzy.xl

Tematy związane z rozwojem CDN XL, opinie, pochwały, narzekania i inne elementy nie związane z konkretnymi modułami systemu

Moderator: mikey

Kyniu
Rola: Administrator CDN XL

cdn.partnerzy.xl

Post autor: Kyniu »

Czy ktoś ma dostęp do tego forum? Co na nim jest takiego że jako jedyne wymaga nazwy użytkownika i hasła? Jaka grupa partnerów ma do niego dostęp? I tak dalej, i tak dalej.

Kyniu

Awatar użytkownika
mikey
Site Admin
Wersja: 2016

Re: cdn.partnerzy.xl

Post autor: mikey »

Ja nie mam, ale też ciekaw jestem co to za grupa dyskusyjna. Bo zapewnie chodzi Ci Kyniu o grupę na news.cdn.com.pl?

Kyniu

mikey pisze:Ja nie mam, ale też ciekaw jestem co to za grupa dyskusyjna. Bo zapewnie chodzi Ci Kyniu o grupę na news.cdn.com.pl?
Tak, dokładnie o nią. Inne jak FPP czy OPTIMA są powszechnie dostępne a do tej nijak się nie można dobrać.

Kyniu

Awatar użytkownika
kilmark
Wersja: 7.1

Post autor: kilmark »

O ile ja wiem ta grupa dyskusyjna nie działa. Kiedyś ponoć to działało ale teraz jest nie aktywne.

Kyniu

kilmark pisze:O ile ja wiem ta grupa dyskusyjna nie działa. Kiedyś ponoć to działało ale teraz jest nie aktywne.
A orientujesz się czy jest jakieś inne oficjalne forum o XL dla partnerów? Bo wielokrotnie spotykałem się z informacją że Comarch obiecał partnerom forum poświęcone XL.

Kyniu

Awatar użytkownika
kilmark
Wersja: 7.1

Post autor: kilmark »

Aktualnie takiego forum nie ma. Ja też słyszałem, że niby takie plany były ale na obietnicy się skończyło.

ODPOWIEDZ