Czy ktoś ma dostęp do tego forum? Co na nim jest takiego że jako jedyne wymaga nazwy użytkownika i hasła? Jaka grupa partnerów ma do niego dostęp? I tak dalej, i tak dalej.
Kyniu
cdn.partnerzy.xl
Moderator: mikey
- mikey
- Site Admin
- Rola: Administrator CDN XL
- Wersja: 2016
Re: cdn.partnerzy.xl
Ja nie mam, ale też ciekaw jestem co to za grupa dyskusyjna. Bo zapewnie chodzi Ci Kyniu o grupę na news.cdn.com.pl?
-
Kyniu
Tak, dokładnie o nią. Inne jak FPP czy OPTIMA są powszechnie dostępne a do tej nijak się nie można dobrać.mikey pisze:Ja nie mam, ale też ciekaw jestem co to za grupa dyskusyjna. Bo zapewnie chodzi Ci Kyniu o grupę na news.cdn.com.pl?
Kyniu
O ile ja wiem ta grupa dyskusyjna nie działa. Kiedyś ponoć to działało ale teraz jest nie aktywne.
-
Kyniu
A orientujesz się czy jest jakieś inne oficjalne forum o XL dla partnerów? Bo wielokrotnie spotykałem się z informacją że Comarch obiecał partnerom forum poświęcone XL.kilmark pisze:O ile ja wiem ta grupa dyskusyjna nie działa. Kiedyś ponoć to działało ale teraz jest nie aktywne.
Kyniu
Aktualnie takiego forum nie ma. Ja też słyszałem, że niby takie plany były ale na obietnicy się skończyło.