Produkcja technologie
Moderator: mikey
-
pwitkowski90
- Rola: Administrator CDN XL
- Wersja: 9.8
Produkcja technologie
Witam! Mam pytanie czy macie jakiś sposób na to by pod bazą odnaleźć technologie na jakiś tam wyrób w którego skład wchodzą półprodukty do któych wytworzenia też są jakies technologie. Jak połączyć to by otrzymać - technologia gotowego wyrobu - technologia na półprodukty
-
rafalt
- Rola: Administrator CDN XL
- Wersja: 2015
Re: Produkcja technologie
Jeżeli potrzebuje Pan systemu nastawionego na technologię to firma w której pracuje używa już od paru lat Sysklassa.
Z tego co wiem wyciąganie technologi jest żmudne w CDN jest to system bardziej nastawiony na produkcję kompletacyjna seryjną niż na złożoną z wielu elementów podzespołów zamienników wariantów.
Sam chciałbym zobaczyć jak taki system działa i czy jest faktyczna możliwość wykorzystania samego CDNXL do produkcji.
Jeżeli byłby pan chętny mogę służyć pomocą podczas próby skonstruowania systemu do sprawdzania technologii.
Jeżeli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt.
Z tego co wiem wyciąganie technologi jest żmudne w CDN jest to system bardziej nastawiony na produkcję kompletacyjna seryjną niż na złożoną z wielu elementów podzespołów zamienników wariantów.
Sam chciałbym zobaczyć jak taki system działa i czy jest faktyczna możliwość wykorzystania samego CDNXL do produkcji.
Jeżeli byłby pan chętny mogę służyć pomocą podczas próby skonstruowania systemu do sprawdzania technologii.
Jeżeli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt.