Witam ponownie wszystkich
Mam nadzieję, że nie dostanę bana, choć przeczytałem ze zrozumieniem cały regulamin i odnośnego zakazu nie znalazłem, ale Rada Najwyższa swoje może wiedzieć...

Na wszelki wypadek uprzedziłem w tytule...
W każdym razie zaryzykuję:
Jeżeli Wasza firma, Klienci, znajomi, krewni i przyjaciele, jak również wrogowie

poszukują
księgowego znającego dobrze pułapki XL-a bądź też Optimy, to polecam swoją skromną osobę. Udało mi się nareszcie uzyskać certyfikat księgowy i od 1.10.2010 r. uruchamiam oprócz wdrożeń także biuro rachunkowe. Sam co prawda nie działam na XL-u, ale być może ktoś poszukuje
księgowego ze znajomością XL-a czy Optimy (bądź co bądź oszczędza wtedy na informatyku

)... Wchodzi w grę praca zdalna, natomiast niechętnie etat (wolałbym zachować pewną niezależność) - oczywiście istnieje możliwość pełnego outsourcingu usług, włącznie ze stworzeniem całego działu księgowego "na zewnątrz" firmy. Wszelkie szczegóły na stronie www (w stopce)
Polecam także moje
usługi wdrożeniowe w zakresie systemów Comarchu - wiem chyba więcej, niż asysta...
Z góry proszę o wybaczenie, jeśli kogoś wkurzyła/uraziła moja forma reklamy. Jeżeli taka będzie wola moderatorów, post zostanie usunięty.
--
Pozdrawiam
Stefan Ocetkiewicz
-
http://www.sopteno.pl -