Comarch ERP na Facebook

Tematy związane z rozwojem CDN XL, opinie, pochwały, narzekania i inne elementy nie związane z konkretnymi modułami systemu

Moderator: mikey

comarcherp
Rola: Inny
Wersja: 8.0

Comarch ERP na Facebook

Post autor: comarcherp »

Witajcie,

bieżące informacje o Comarch - Sektor ERP znajdziecie na naszym FanPage. Zapewniamy sporo ciekawych newsów, bez nadmiernego spamowania:-) A garść informacji o naszych produktach pozwoli Wam lepiej poznać nasze możliwości.

Na naszym FanPage znajdziecie m.in. małą próbkę możliwości Microsoft Surface oraz relacje z targów CeBIT 2010.

www.facebook.com/comarcherp

Zapraszamy na naszą tablicę i mamy nadzieję, że zostaniecie z nami:-)

Pozdrawiam:-)
Łukasz Majewski
Robert666
Rola: Administrator CDN XL
Wersja: 9.0 HR1

Re: Comarch ERP na Facebook

Post autor: Robert666 »

comarcherp pisze:'....A garść informacji o naszych produktach pozwoli Wam lepiej poznać nasze możliwości....
Dlaczego tylko garść ?? My chcemy, ba, wręcz domagamy się pełnej informacji o tych "wynalazkach"!!!

Większość użytkowników tego forum zna Wasze możliwości, z wersji na wersję coraz droższe a funkcjonalnie coraz mizerniejsze.... :x
XL 9.6 HF1 - nic tylko się pociąć...
Awatar użytkownika
pores
Wersja: 2023
Kontakt:

Post autor: pores »

Ponieważ tylko 1 "garść informacji o naszych produktach pozwoli Wam lepiej poznać nasze możliwości."
Pozostałe garście "informacji o naszych produktach" mogą wam popsuć humor:-)
pozdrawiam

stefan poręba
http://www.dobrafarma.pl
Kyniu

Post autor: Kyniu »

Na GoldenLine można było krytykować wasze posty to wymyśliliście bardziej jednokierunkowy kanał komunikacji. Nie ma to jak chować głowę w piasek.

Kyniu
comarcherp

Nikt nie chowa głowy w piasek:-) Wręcz przeciwnie, na Facebook można również komentować wszystkie nasze posty i samodzielnie umieszczać wpisy na tablicy.
Zapraszam zatem do kontaktu z nami:-)
Pozdrawiam,
Łukasz Majewski
Robert666
Wersja: 9.0 HR1

Post autor: Robert666 »

Powiem tak.
Zamiast odpalać kolejny gadżeciarsko-wodotryskowy kanał informacyjny z klientami, (który niczego nie wnosi poza propagandowo-marketingowym biciem piany, no może poprawia PageRank Waszych stron) - dajcie lepiej zwykłym userom XL-a dostęp do tzw. Tracka ze zgłoszonymi i potwierdzonymi błędami w XL-u, żeby nie tracili czasu na weryfikację w stylu: czy to błąd systemu, środowiska, bazy czy ChGW czego.
Ja osobiście, jak jeszcze raz dostanę informację ad Com..chwej Asysty, że jakiś błąd który mam w systemie i musiałem go przeanalizować, sprawdzić, zweryfikować itd. - jest już zgłoszony od 3 tygodni i ma jakiś tam numer w Tracku i mogę sobie o nim poczytać, to obiecuję, że pod adresem osoby która mi o tym napisała oraz Waszego Prezesa od Marketingu wyślę co najmniej 2 rozdziały Słownika Wulgaryzmów Polskich.
I nie p..cie mi tu o polityce firmy, ochronie wizerunku firmy, tajemnicy przed konkurencją itd.
Wizerunek firmy (przez takie właśnie zamiatanie problemów pod dywan) i utrzymywanie w wielkiej tajemnicy własnych niepowodzeń - już dawno jest obfajdany od dołu do góry i z powrotem.
Pozostałe garście "informacji o naszych produktach" mogą wam popsuć humor:-)
A nie lepiej, żeby te pozostałe garście zepsuły mi humor raz (może mnie szlag nie trafi jak przeczytam co znowu banda studenciaków w C..ch sp...oliła w XL-u i za co tym razem będę musiał płacić pomimo, że tego nie zamawiałem - czytaj np. Reklamacje) niż żebym dostawał te garstki co 2 dni i miał w zasadzie ciągle zepsuty humor ??
XL 9.6 HF1 - nic tylko się pociąć...
Awatar użytkownika
glaz
Wersja: 2023

Post autor: glaz »

Robert666 pisze:Powiem tak.
[ciach]

Mocne. Nie sposób się nie zgodzić.

Program, który przy zmianie wersji wymaga logistyki na poziomie wyprawy na księżyc będzie miał zawsze ciężko z prasą. Nie ma takiego facebooka, żeby mu rank przeskoczył -10 ;-)
Zachwalanie go tutaj w stylu "propagandy sukcesu" dowodzi odwagi, głębokiej wiary ... lub niewiedzy, żeby nie mówić o tupecie czy wręcz arogancji.
! (CDN XL and ERP XL) = ?
Kyniu

Post autor: Kyniu »

comarcherp pisze:Zapraszam zatem do kontaktu z nami:-)
Spytam bez ogródek - po co skoro macie klientów w d...e ???

Kyniu
comarcherp

Szanowni Państwo,

moim celem było poinformowanie użytkowników tego forum, iż uruchomiliśmy kolejne narzędzie, z którego mogą czerpać bieżące informacje o tym co dzieje się w sektorze Comarch ERP. Chcemy być tak gdzie nasi Klienci, stąd wybór padł również na serwis Facebook.

Pozdrawiam,
Łukasz Majewski
Yuber
Wersja: 2016

Post autor: Yuber »

Cóż... wiele niepotrzebnej pracy i problemów zaoszczędziłby dostęp do Track'a a tak mamy kolejny blok reklamowy.... czy mi to potrzebne? Niekoniecznie, bo nie sądzę, że ludzie zajmujący się XL-em mają czas przesiadywać na fb i czytać o sukcesach firmy. Raczej zajmują się łataniem dziur i kolejnym odkrywaniem ameryki.
ODPOWIEDZ