Ankieta Comarch

Tematy związane z rozwojem CDN XL, opinie, pochwały, narzekania i inne elementy nie związane z konkretnymi modułami systemu

Moderator: mikey

marceynowa
Rola: Administrator CDN XL
Wersja: 2022

Ankieta Comarch

Post autor: marceynowa »

Comarch rozsyła Emailem ankietę dotyczącą satysfakcji klienta.
Mam nadzieję, że każdy kto weźmie udział w ankiecie nie będzie "słodził" tylko wyrazi swoją prawdziwą opinię.
Niech druga strona barykady ma świadomość, że jest prawda czasu i prawda ekranu, czyli system inaczej widzi dział marketingu, a inaczej użytkownicy.
A przy okazji - w ankiecie jest pytanie o konkurs Euro - już dostałem 3 emaile nt. wzięcia udziału - 6 razy aktualizowałem dane w panelu użytkownika (ponieważ miałem wszystkie dane aktualne - kasowałem osobę kontaktową i wprowadzałęm ponownie) - no i ani razu nie dostałem potwierdzenia przyjęcia do konkursu. Email na konto podane na stronie dedykowanej konkursu pozostaje bez odpowiedzi.

pozdrawiam

Kyniu

Re: Ankieta Comarch

Post autor: Kyniu »

marceynowa pisze:Comarch rozsyła Emailem ankietę dotyczącą satysfakcji klienta.
Ja nie dostałem :-(

Kyniu

marceynowa
Wersja: 2022

Post autor: marceynowa »

Cytuję całego emaila:
Szanowni Państwo
Dziękujemy, że zaufaliście Państwo naszemu oprogramowaniu. Uprzejmie prosimy Państwa o podzielenie się z nami opinią na temat systemów CDN, która pozwoli nam lepiej spełniać Państwa oczekiwania w przyszłości. Zapraszamy do wypełnienia ankiety https://survey.comarch.pl/surveys/QMH7NU

Z góry dziękujemy za poświęcony czas i cenną pomoc!

Pozdrawiam

Tomasz Jarzębiński
Specjalista ds. Telemarketingu
Sektor ERP
Comarch S.A.
tel.(12) 681-43-00
fax.(12) 687-71-00
tomasz.jarzebinski@comarch.pl
http://www.comarch.pl

Kyniu

Post autor: Kyniu »

marceynowa pisze:Cytuję całego emaila:
Infantylne pytania, zawężone pole wyboru odpowiedzi i jeszcze na koniec coś sie wysypało - ot tak po prostu bez słowa przeniosło mnie na główną stronę CDN. Zastanawiam sie czy ktoś dostaje wyniki z tej ankiety i się z nimi zapoznaje czy to tak tylko na pokaz zrobili żeby udawać że interesuje ich zdanie klienta.

Kyniu

Awatar użytkownika
S0Cool
Wersja: 2018

Post autor: S0Cool »

Ankieta jak ankieta. Wypełniłem, faktycznie przeniosło od razu na strony comarchowe, ale to chyba zamierzone.
Fakt, że mogliby podziękować na ostatniej stronie za poświecenie czasu, ale zapomnieli.
Cóż, nie wymagajmy zbyt wiele, ankietę prawdopodobnie robił dział marketingu ;) (bez urazy)
Niniejszy podpis był testowany na zwierzętach.
Nie rozumiały go.

korzen
Wersja: 7.1

Post autor: korzen »

Na końcu było pytanie czy lubię rozmawiać z Specjalistą ds. Telemarketingu
Odpisałem, że nie ;)

Awatar użytkownika
wojtini
Wersja: 2016

Post autor: wojtini »

Znowu dostałem przypomnienie o ankiecie pomimo tego, iż już ją wypełniłem :twisted:

Szkoda, że taka firma jak C...ch nie jest w stanie monitorować, kto już wypełnił ankietę
wysyłając np. e-maila z podziękowaniem, skoro sama ankieta kończy się niespodzianką
w postaci przeniesienia na stronę C... bez poinformowania czy to błąd czy już koniec.

No i info z dzisiejszego biuletynu, kto nie dostał:

05.05.2008
SPIS TREŚCI
* Konkurs EURO 2008 – W oczekiwaniu na pierwszy gwizdek…
* Nowe Indywidualne strony Klienta
* Zmiany wprowadzone w Systemie CDN XL w wersji 8.0
- CRM
- Księgowość
- Produkcja
- Sprzedaż
* Nowa platforma CDN ONLINE
* CDN Comarch na Targach Plastpol w Kielcach

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nowe Indywidualne strony Klienta

W dniu jutrzejszym zostaną zaprezentowane Państwu Nowe Indywidualne Strony Klienta.

Znajdziecie tam Państwo informacje dotyczące posiadanego oprogramowania, ASYSTY CDN oraz pomocy merytorycznej. W Strefie Klienta możecie również zgłaszać zapytania i wszelkie sugestie oraz skorzystać z Centrum Wiedzy Comarch zawierającego ćwiczenia, dokumentację, biuletyny oraz obszar najczęściej zadawanych pytań. Dla wszystkich Klientów, którzy odwiedzą Indywidualne strony Klienta przygotowaliśmy specjalną niespodziankę w postaci Klubu Klienta – więcej na: http://www.cdn.pl/klienci

Ciekawe czym nas zaskoczą ?? :mrgreen:

A i jeszcze jedno dostał już ktoś info o zakwalifikowaniu się do tego konkursu EURO2008 ??
PoZdrawiam

Wojciech FRED Błauciak
Administrator AgroAs.pl
GG# 2913
GSM: 608 037 025
administrator@agroas.pl

Awatar użytkownika
S0Cool

wojtini pisze: W dniu jutrzejszym zostaną zaprezentowane Państwu Nowe Indywidualne Strony Klienta.

Znajdziecie tam Państwo informacje dotyczące posiadanego oprogramowania, ASYSTY CDN oraz pomocy merytorycznej. W Strefie Klienta możecie również zgłaszać zapytania i wszelkie sugestie oraz skorzystać z Centrum Wiedzy Comarch zawierającego ćwiczenia, dokumentację, biuletyny oraz obszar najczęściej zadawanych pytań. Dla wszystkich Klientów, którzy odwiedzą Indywidualne strony Klienta przygotowaliśmy specjalną niespodziankę w postaci Klubu Klienta – więcej na: http://www.cdn.pl/klienci[/i]

Ciekawe czym nas zaskoczą ?? :mrgreen:

A i jeszcze jedno dostał już ktoś info o zakwalifikowaniu się do tego konkursu EURO2008 ??
No właśnie wczoraj dostałem biuletyn, dzisiaj się zameldowałem na stronach dla klientów i... żadnego zaskoczenia. Wszystko jakby po staremu. Albo niedowidzę trochę.
Co do konkursu Euro to chyba jeszcze nikt nie otrzymał obiecanego potwierdzenia:
O dokonaniu zmian i przyjęciu zgłoszenia konkursowego zostaniesz poinformowany drogą mailową.
Czy może ktoś już ma to potwierdzenie?
Nie rozumiały go.

Awatar użytkownika
wojtini
Wersja: 2016

Post autor: wojtini »

No to jakie wrażenia z nowej STREFY KLIENTA ??

Jak się wam podoba CLUB KLIENTA ??
PoZdrawiam

Wojciech FRED Błauciak
Administrator AgroAs.pl
GG# 2913
GSM: 608 037 025
administrator@agroas.pl

Awatar użytkownika
S0Cool

wojtini pisze:No to jakie wrażenia z nowej STREFY KLIENTA ??
Kolorowe, ładniejsze generalnie. Szkoda, że nie ma dokumentacji do wcześniejszych wersji XL-a.
Wirtualny doradca mi się podoba. Zrobił(a)by jednak szybszą karierę, gdyby była bardziej skąpo ubrana i miała włosy w kolorze pasującym do jej poziomu wiedzy.
wojtini pisze:Jak się wam podoba CLUB KLIENTA ??
Kolejny pomysł speców od marketingu. Żeby chociaż kubek do kawy można było wygrać, albo empetrójkę... :lol:
Nie rozumiały go.

ODPOWIEDZ