Ankieta Comarch
Moderator: mikey
-
marceynowa
- Rola: Administrator CDN XL
- Wersja: 2022
Ankieta Comarch
Comarch rozsyła Emailem ankietę dotyczącą satysfakcji klienta.
Mam nadzieję, że każdy kto weźmie udział w ankiecie nie będzie "słodził" tylko wyrazi swoją prawdziwą opinię.
Niech druga strona barykady ma świadomość, że jest prawda czasu i prawda ekranu, czyli system inaczej widzi dział marketingu, a inaczej użytkownicy.
A przy okazji - w ankiecie jest pytanie o konkurs Euro - już dostałem 3 emaile nt. wzięcia udziału - 6 razy aktualizowałem dane w panelu użytkownika (ponieważ miałem wszystkie dane aktualne - kasowałem osobę kontaktową i wprowadzałęm ponownie) - no i ani razu nie dostałem potwierdzenia przyjęcia do konkursu. Email na konto podane na stronie dedykowanej konkursu pozostaje bez odpowiedzi.
pozdrawiam
Mam nadzieję, że każdy kto weźmie udział w ankiecie nie będzie "słodził" tylko wyrazi swoją prawdziwą opinię.
Niech druga strona barykady ma świadomość, że jest prawda czasu i prawda ekranu, czyli system inaczej widzi dział marketingu, a inaczej użytkownicy.
A przy okazji - w ankiecie jest pytanie o konkurs Euro - już dostałem 3 emaile nt. wzięcia udziału - 6 razy aktualizowałem dane w panelu użytkownika (ponieważ miałem wszystkie dane aktualne - kasowałem osobę kontaktową i wprowadzałęm ponownie) - no i ani razu nie dostałem potwierdzenia przyjęcia do konkursu. Email na konto podane na stronie dedykowanej konkursu pozostaje bez odpowiedzi.
pozdrawiam
-
Kyniu
Re: Ankieta Comarch
Ja nie dostałemmarceynowa pisze:Comarch rozsyła Emailem ankietę dotyczącą satysfakcji klienta.
Kyniu
-
marceynowa
- Wersja: 2022
Cytuję całego emaila:
Szanowni Państwo
Dziękujemy, że zaufaliście Państwo naszemu oprogramowaniu. Uprzejmie prosimy Państwa o podzielenie się z nami opinią na temat systemów CDN, która pozwoli nam lepiej spełniać Państwa oczekiwania w przyszłości. Zapraszamy do wypełnienia ankiety https://survey.comarch.pl/surveys/QMH7NU
Z góry dziękujemy za poświęcony czas i cenną pomoc!
Pozdrawiam
Tomasz Jarzębiński
Specjalista ds. Telemarketingu
Sektor ERP
Comarch S.A.
tel.(12) 681-43-00
fax.(12) 687-71-00
tomasz.jarzebinski@comarch.pl
http://www.comarch.pl
-
Kyniu
Infantylne pytania, zawężone pole wyboru odpowiedzi i jeszcze na koniec coś sie wysypało - ot tak po prostu bez słowa przeniosło mnie na główną stronę CDN. Zastanawiam sie czy ktoś dostaje wyniki z tej ankiety i się z nimi zapoznaje czy to tak tylko na pokaz zrobili żeby udawać że interesuje ich zdanie klienta.marceynowa pisze:Cytuję całego emaila:
Kyniu
- S0Cool
- Wersja: 2018
Ankieta jak ankieta. Wypełniłem, faktycznie przeniosło od razu na strony comarchowe, ale to chyba zamierzone.
Fakt, że mogliby podziękować na ostatniej stronie za poświecenie czasu, ale zapomnieli.
Cóż, nie wymagajmy zbyt wiele, ankietę prawdopodobnie robił dział marketingu
(bez urazy)
Fakt, że mogliby podziękować na ostatniej stronie za poświecenie czasu, ale zapomnieli.
Cóż, nie wymagajmy zbyt wiele, ankietę prawdopodobnie robił dział marketingu
Niniejszy podpis był testowany na zwierzętach.
Nie rozumiały go.
Nie rozumiały go.
Na końcu było pytanie czy lubię rozmawiać z Specjalistą ds. Telemarketingu
Odpisałem, że nie
Odpisałem, że nie
- wojtini
- Wersja: 2016
Znowu dostałem przypomnienie o ankiecie pomimo tego, iż już ją wypełniłem
Szkoda, że taka firma jak C...ch nie jest w stanie monitorować, kto już wypełnił ankietę
wysyłając np. e-maila z podziękowaniem, skoro sama ankieta kończy się niespodzianką
w postaci przeniesienia na stronę C... bez poinformowania czy to błąd czy już koniec.
No i info z dzisiejszego biuletynu, kto nie dostał:
05.05.2008
SPIS TREŚCI
* Konkurs EURO 2008 – W oczekiwaniu na pierwszy gwizdek…
* Nowe Indywidualne strony Klienta
* Zmiany wprowadzone w Systemie CDN XL w wersji 8.0
- CRM
- Księgowość
- Produkcja
- Sprzedaż
* Nowa platforma CDN ONLINE
* CDN Comarch na Targach Plastpol w Kielcach
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nowe Indywidualne strony Klienta
W dniu jutrzejszym zostaną zaprezentowane Państwu Nowe Indywidualne Strony Klienta.
Znajdziecie tam Państwo informacje dotyczące posiadanego oprogramowania, ASYSTY CDN oraz pomocy merytorycznej. W Strefie Klienta możecie również zgłaszać zapytania i wszelkie sugestie oraz skorzystać z Centrum Wiedzy Comarch zawierającego ćwiczenia, dokumentację, biuletyny oraz obszar najczęściej zadawanych pytań. Dla wszystkich Klientów, którzy odwiedzą Indywidualne strony Klienta przygotowaliśmy specjalną niespodziankę w postaci Klubu Klienta – więcej na: http://www.cdn.pl/klienci
Ciekawe czym nas zaskoczą ??
A i jeszcze jedno dostał już ktoś info o zakwalifikowaniu się do tego konkursu EURO2008 ??
Szkoda, że taka firma jak C...ch nie jest w stanie monitorować, kto już wypełnił ankietę
wysyłając np. e-maila z podziękowaniem, skoro sama ankieta kończy się niespodzianką
w postaci przeniesienia na stronę C... bez poinformowania czy to błąd czy już koniec.
No i info z dzisiejszego biuletynu, kto nie dostał:
05.05.2008
SPIS TREŚCI
* Konkurs EURO 2008 – W oczekiwaniu na pierwszy gwizdek…
* Nowe Indywidualne strony Klienta
* Zmiany wprowadzone w Systemie CDN XL w wersji 8.0
- CRM
- Księgowość
- Produkcja
- Sprzedaż
* Nowa platforma CDN ONLINE
* CDN Comarch na Targach Plastpol w Kielcach
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nowe Indywidualne strony Klienta
W dniu jutrzejszym zostaną zaprezentowane Państwu Nowe Indywidualne Strony Klienta.
Znajdziecie tam Państwo informacje dotyczące posiadanego oprogramowania, ASYSTY CDN oraz pomocy merytorycznej. W Strefie Klienta możecie również zgłaszać zapytania i wszelkie sugestie oraz skorzystać z Centrum Wiedzy Comarch zawierającego ćwiczenia, dokumentację, biuletyny oraz obszar najczęściej zadawanych pytań. Dla wszystkich Klientów, którzy odwiedzą Indywidualne strony Klienta przygotowaliśmy specjalną niespodziankę w postaci Klubu Klienta – więcej na: http://www.cdn.pl/klienci
Ciekawe czym nas zaskoczą ??
A i jeszcze jedno dostał już ktoś info o zakwalifikowaniu się do tego konkursu EURO2008 ??
PoZdrawiam
Wojciech FRED Błauciak
Administrator AgroAs.pl
GG# 2913
GSM: 608 037 025
administrator@agroas.pl
Wojciech FRED Błauciak
Administrator AgroAs.pl
GG# 2913
administrator@agroas.pl
- S0Cool
No właśnie wczoraj dostałem biuletyn, dzisiaj się zameldowałem na stronach dla klientów i... żadnego zaskoczenia. Wszystko jakby po staremu. Albo niedowidzę trochę.wojtini pisze: W dniu jutrzejszym zostaną zaprezentowane Państwu Nowe Indywidualne Strony Klienta.
Znajdziecie tam Państwo informacje dotyczące posiadanego oprogramowania, ASYSTY CDN oraz pomocy merytorycznej. W Strefie Klienta możecie również zgłaszać zapytania i wszelkie sugestie oraz skorzystać z Centrum Wiedzy Comarch zawierającego ćwiczenia, dokumentację, biuletyny oraz obszar najczęściej zadawanych pytań. Dla wszystkich Klientów, którzy odwiedzą Indywidualne strony Klienta przygotowaliśmy specjalną niespodziankę w postaci Klubu Klienta – więcej na: http://www.cdn.pl/klienci[/i]
Ciekawe czym nas zaskoczą ??![]()
Co do konkursu Euro to chyba jeszcze nikt nie otrzymał obiecanego potwierdzenia:
Czy może ktoś już ma to potwierdzenie?O dokonaniu zmian i przyjęciu zgłoszenia konkursowego zostaniesz poinformowany drogą mailową.
Nie rozumiały go.
Nie rozumiały go.
- wojtini
- Wersja: 2016
No to jakie wrażenia z nowej STREFY KLIENTA ??
Jak się wam podoba CLUB KLIENTA ??
Jak się wam podoba CLUB KLIENTA ??
PoZdrawiam
Wojciech FRED Błauciak
Administrator AgroAs.pl
GG# 2913
administrator@agroas.pl
Wojciech FRED Błauciak
Administrator AgroAs.pl
GG# 2913
administrator@agroas.pl
- S0Cool
Kolorowe, ładniejsze generalnie. Szkoda, że nie ma dokumentacji do wcześniejszych wersji XL-a.wojtini pisze:No to jakie wrażenia z nowej STREFY KLIENTA ??
Wirtualny doradca mi się podoba. Zrobił(a)by jednak szybszą karierę, gdyby była bardziej skąpo ubrana i miała włosy w kolorze pasującym do jej poziomu wiedzy.
Kolejny pomysł speców od marketingu. Żeby chociaż kubek do kawy można było wygrać, albo empetrójkę...wojtini pisze:Jak się wam podoba CLUB KLIENTA ??
Nie rozumiały go.
Nie rozumiały go.