No i mamy konkurencję..
Ciekawa jestem, czy wreszcie tym razem forum zadziała?
ComArch pisze:Z początkiem maja udostępnione zostało Forum dyskusyjne CDN w wersji 1.0, dedykowane Klientom i Partnerom Comarch CDN. Forum dyskusyjne CDN zostało stworzone, aby umożliwić Klientom i Partnerom Comarch wymianę informacji i poglądów o produktach CDN.
W celu ułatwienia poruszania sie po obszarze Forum, zostało ono podzielone na 1 obszar ogólny i 5 „pokoi produktowych” odpowiadających:
Nowopowstałe Forum dyskusyjne jest już dostępne na stronach walidowanych. Partnerzy CDN mają dostęp do części przeznaczonej dla Partnerów CDN oraz dla Klientów, natomiast Klienci CDN jedynie do obszaru dla Klientów.
______________________________________________________________________________________ Ekspert to ktoś, kto ma coraz większą wiedzę w coraz mniejszym zakresie, aż wreszcie wie absolutnie wszystko o niczym.
To postaram się jeszcze raz podbić tego newsa. Czy już odwiedziliście forum Comarch'u ??
Jakie są Wasze opinie ??
Jak tak patrzę na 424 zarejestrowanych userów u Nas i liczbę postów to jak na forum
Comarch'owe i news w Newsletter'ze jakoś małe zainteresowanie okazali ludzie ??
Jak myślicie czy powodem może być jednoznaczna identyfikacja piszących i ewentualne obawy
przed reperkusjami ze strony Wielkiego Brata i/lub Partnera ??
I jeszcze mam pytanie/propozycję Co wy na to aby zorganizować Zlot Userów/Adminów/Konsultantów/(wpisać co popadnie) CDN XL'a ???
Znamy się z forum fajnie byłoby się poznać w realu, tym bardziej że za jakiś tydzień minie 1,5 roku funkcjonowania forum.
Czekam na Wasze opinie.
PoZdrawiam
Wojciech FRED Błauciak
Administrator AgroAs.pl
GG# 2913
GSM: 608 037 025 administrator@agroas.pl
______________________________________________________________________________________ Ekspert to ktoś, kto ma coraz większą wiedzę w coraz mniejszym zakresie, aż wreszcie wie absolutnie wszystko o niczym.
Forum jest fajne
Można pojeżdzić po C i niektórych partnerach (sam nim jestem) ale nie mam zamiaru chować sie i ukrywać.
Nie mam wsparcia z C takiego jakiego bym oczekiwał 12 lat pracuję z oprogramowaniem WAPRO do nich przynajmniej jak się dzwoni to nie ściemniają mówią jak jest jak ukryć dokuczliwość błędów i dziękują za info, poprawkę robią w 3-4 dni nawet sam klient może sam ją pobrać. A tu asysta karze mi czytać biuletyny. A wystarczy kilka szybkich porad i problem rozwiązany masakra.
Fakt klienci podchodzą do partnerów jak do ludzi którzy mają zamiar tylko ich wycyckać to fakt. Duzi Partnerzy tak robią bez szemrania. Handlowcy sprzedadzą wszystko co tylko klient chce a potem musi płacić, płacić, płacić. Obsługuję kilka firm które nie wytrzymały.
Ja rozumiem oni myślą że sprzedają Jagulara a to tylko Fiat.
Ale co do ostatnich pstów, takie spodkanie to dobry pomysł. Bo spędy C są denne.
Remigiusz Pustkowski
IT inżynier/IT engineer/IT Ingeneur
Od czasu do czasu zajrzę tam by napsuć trochę krwi Comarchowi
Ale wieje tam nudą i nawet nie ma komu odpisywać.
Może zaczniemy kopiować nasze posty z tego forum
Myślę że tutaj zaglądają wszyscy. Natomiast na forum comarchu zaglądają najczęściej oni sami oraz od czasu do czasu "stare pierniki-bosowie z comarchu" aby zobaczyć wyniki pracy swoich debeściaków. Dlatego warto przynajmniej umieszczać tam swoje opinie i oczekiwania - bo tyle nam niechcianym klientom tylko pozostaje. Na pomoc czy poradę, raczej nie ma co tam liczyć!