Jak w temacie, czy ktoś już może zmierzył się z zadaniem?
Drukarki których używam mają osadzone odpowiednie czcionki z kodami kreskowymi. Brak tylko wiedzy jak ten fakt wykorzystać. Jeśli ktoś jest w stanie podzielić się wiedzą odpłatnie czy też nie proszony jest o kontakt.
Drukarki ML3320 zostały zaprojektowane na potrzeby szybkiego i wydajnego wydruku danych i dokumentów tekstowych tam, gdzie wymagana jest wysoka wydajność i niezawodność. Drukarki drukują też kody kreskowe w trybie znakowym.
Myślę, że się da - nie mam pod ręką opisu wydruków tekstowych, ale z tego co pamiętam można definiować własną sekwencję sterującą (np. ESCP/P2 w emulacji Epson) jako zmienną formatującą wywoływaną do interpretacji z XML.
Zainteresowało mnie to, nawet nie wiedziałem, że taki potencjał drzemie w poczciwej oki może sam spróbuję
Hi,
As for me, I am testing the related.net barcode generatorthese days. Do you have any ideas about it? Or any good suggestion? I am totally a green hand onbarcode generatingfield. Any suggestion will be appreciated. Thanks in advance.
arronlee pisze:Hi,
As for me, I am testing the related.net barcode generatorthese days. Do you have any ideas about it? Or any good suggestion? I am totally a green hand on things like code 128 font not printing sql server. Any suggestion will be appreciated. Thanks in advance.
Best regards,
Arron
Happen to see this thread and I fount that I am also interested in these barcode things you mentioned. Where did you find that?