My native language is English so I'm really struggling. I've tried to translate as many forum posts as possible, but my specific issue doesn't seem to be here. I also dont have any documentation for Hydra either.
I'm trying to write an application that will create a Sales Invoice (in buffer), from a confirmed Sales Order Release (With ZERO success). I've usually only edited existing projects/plugins/code from other sources.
If anyone can drop some example code, or anything you have working that would be wonderful! The Hydra documentation would really help.
Many thanks
Cześć
Myślę, że ojczystym jest angielski, więc naprawdę walczę z Hydrą. możliwość przetłumaczenia jak najczęściej postów na forum, ale mój dostępny problem wydaje się nie dostępny tutaj. Nie mam też dodatkowej dokumentacji dla Hydry.
Próbuję napisać aplikację, która utworzy fakturę sprzedaży (w buforze) na podstawie wydanego wydania zamówienia sprzedaży (z ZERO administracyjne). Dane edytowalne tylko dla projektów/wtyczki/kod z innych źródeł.
Jeśli ktoś może podrzucić jakiś przykładowy kod lub dodatek, co działa, doskonale! Dokumentacja Hydry naprawdę przez fundację.
Wielkie dzięki