Praca w dwóch tych samych modułach

Problemy i pomysły związane z innymi modułami czyli np. środki trwałe, import, zamówienia ...

Moderator: mikey

Kris86
Posty: 128
Rejestracja: 09 wrz 2021, 18:27
Rola: Administrator CDN XL
Wersja: 2019

Praca w dwóch tych samych modułach

Post autor: Kris86 »

Witam,
Czy jest możliwa, praca w tym samym czasie w dwóch modułach np. Sprzedaż na tym samym komputerze? Ten sam login.
Czy reguluje to typ licencji ?

Dzięki

Lilpri
Posty: 124
Rejestracja: 13 maja 2019, 11:04
Rola: Administrator CDN XL

Re: Praca w dwóch tych samych modułach

Post autor: Lilpri »

To jest bardziej samo ograniczenie programu niż licencji.
Np. ten sam moduł dla różnych baz można odpalić, ale już dla tej samej nie.

wgromek
Posty: 51
Rejestracja: 04 sty 2014, 23:00
Rola: Administrator CDN XL
Lokalizacja: Lublin

Re: Praca w dwóch tych samych modułach

Post autor: wgromek »

Windows 10 lub 11 zainstaluj wirtualną maszynę i na niej kopię systemu (90 dni bez aktywacji) i CDN XL i w ustawieniach operatora wielokrotne logowanie. Sprawdzone i działa.

marceynowa
Posty: 341
Rejestracja: 29 lut 2008, 11:27
Rola: Administrator CDN XL
Wersja: 2022
Lokalizacja: Gdynia

Re: Praca w dwóch tych samych modułach

Post autor: marceynowa »

można uruchomić dwa różne moduły.
Dla sprzedaży podobny jest moduł Zamówienia lub Import.

ODPOWIEDZ