Arkusz Inwentaryzacyjny

Problemy i pomysły związane z innymi modułami czyli np. środki trwałe, import, zamówienia ...

Moderator: mikey

VIkking
Posty: 35
Rejestracja: 20 paź 2021, 14:28
Rola: Użytkownik CDN XL
Wersja: 2019

Arkusz Inwentaryzacyjny

Post autor: VIkking »

Witam,

jakieś pomysły dlaczego towar nie chce się dopisać do arkusza inwentaryzacyjnego? Znajduję się na tym samym magazynie, grupa towarowa wybrana główna, stany niezerowe (towar pokazuję 3000 szt), żaden dokument nie blokuje bo by pokazywał w momencie tworzenia arkusza że blokuje jakiś dokument w buforze. Próba dodania go ręcznie kończy się niczym bo pokazuję, że dodaje a nie pojawia się na liście.

sebek
Posty: 173
Rejestracja: 16 sty 2012, 23:21
Rola: Konsultant CDN XL
Wersja: różne
Lokalizacja: Łódź/Częstochowa
Kontakt:

Re: Arkusz Inwentaryzacyjny

Post autor: sebek »

Witam,

A co pokazuje dla tego towaru naprawa stanów towaru z zaznaczonymi wszystkimi parametrami bez parametru Historia?
To jest magazyn zwykły czy WMS?
Czy wybierasz grupę główna czy jakąś konkretną?

Pozdrawiam.
Sebek

VIkking
Posty: 35
Rejestracja: 20 paź 2021, 14:28
Rola: Użytkownik CDN XL
Wersja: 2019

Re: Arkusz Inwentaryzacyjny

Post autor: VIkking »

Wiesz co nic się nie dzieje. Magazyn zwykły a grupa główna.

Awatar użytkownika
CDNP_KMK
Posty: 36
Rejestracja: 15 maja 2018, 11:56
Rola: Konsultant CDN XL
Wersja: 2019
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Arkusz Inwentaryzacyjny

Post autor: CDNP_KMK »

Możliwe, że trzeba odbudować linki towarów. Sugeruję spróbować z funkcji specjalnych w module administrator:
https://pomoc.comarch.pl/xl/pl/index.ph ... ink%C3%B3w
!Szukam użytkowników, administratorów, konsultantów ERP XL i Optima do pracy! Etat, B2B - co kto woli. Praca we Wrocławiu, nie zdalnie.

CDN Partner we Wrocławiu
Kazimierz Michał Karaszewski - kierownik działu ERP XL

sebek
Posty: 173
Rejestracja: 16 sty 2012, 23:21
Rola: Konsultant CDN XL
Wersja: różne
Lokalizacja: Łódź/Częstochowa
Kontakt:

Re: Arkusz Inwentaryzacyjny

Post autor: sebek »

A możesz dodać ten towar ręcznie?

Sebek

VIkking
Posty: 35
Rejestracja: 20 paź 2021, 14:28
Rola: Użytkownik CDN XL
Wersja: 2019

Re: Arkusz Inwentaryzacyjny

Post autor: VIkking »

CDNP_KMK pisze:
05 sty 2022, 15:17
Możliwe, że trzeba odbudować linki towarów. Sugeruję spróbować z funkcji specjalnych w module administrator:
https://pomoc.comarch.pl/xl/pl/index.ph ... ink%C3%B3w
Zadziałało odbudowa linków. Dzięki.

ODPOWIEDZ