Bilans Stanu Towarów

Problemy i pomysły związane z funkcjonowaniem modułu Produkcja

Moderator: mikey

icemarcin
Posty: 8
Rejestracja: 05 wrz 2016, 13:30
Rola: Użytkownik CDN XL
Wersja: 8.0

Bilans Stanu Towarów

Post autor: icemarcin »

Proszę o pomoc w aktywowaniu niedostępnego w moim przypadku kliknięcia pozwalającego wygenerować zamówienie zakupowe z Bilansu Stanu Towaru.
Czy jest to kwestia dodania uprawnień czy być może niepoprawnej konfiguracji filtra w BST?
Tutaj mój przykład:
https://zapodaj.net/561b830aed1dd.jpg.html

Awatar użytkownika
viesiek1
Posty: 377
Rejestracja: 03 maja 2011, 18:40
Rola: Administrator CDN XL
Wersja: 2019
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

Re: Bilans Stanu Towarów

Post autor: viesiek1 »

Może wystarczy BST wyciągnąć z bufora ?
Wiesław Świergała

tel: +48 33 829 54 50
e-mail: wieslaw.swiergala@hydro.com.pl

http://www.hydro.com.pl

icemarcin
Posty: 8
Rejestracja: 05 wrz 2016, 13:30
Rola: Użytkownik CDN XL
Wersja: 8.0

Re: Bilans Stanu Towarów

Post autor: icemarcin »

Racja ;) dzięki

ODPOWIEDZ