Moderator: wojtini
zet napisał(a):ja już testuje na bazie klienta i działa, ciekawe jakie błędy się pojawią...
Robert666 napisał(a):Dzisiaj przejrzałem moje zgłoszenia na indywidualnych stronach klientów. Moje najstarsze zgłoszenie jest z 2007 roku. (XL wersja 6.0) I wiecie jaki ma status - oczekuje.
Lukasz napisał(a): A mozecie powiedziec czego dotyczy zgloszenie bledu Zgłoszenie 174402 w tracku ?
Coin napisał(a):....
jeszcze jedno (informacja od C..ch): W konwersji, w kroku Aktualizacja tabeli CDN.DokDefinicje, należy wyłączyć trigger
DokDefinicje_PrzepiszParametry przed wykonaniem update-ów i włączyć go po ich zakończeniu.
Coin napisał(a):jeszcze jedno (informacja od C..ch): W konwersji, w kroku Aktualizacja tabeli CDN.DokDefinicje, należy wyłączyć trigger
DokDefinicje_PrzepiszParametry przed wykonaniem update-ów i włączyć go po ich zakończeniu.
Robert666 napisał(a):1. archiwalne stany towaru na dzień - wydruk nie działa - chwała za Crystala- człowiek może sam zrobić ten pier..onu wydruk
2. rozbieżności dokumentów handlowych i magazynowych - jakaś menda zapomniała, że w starszych wersja XL-a był jeden dokument MM i on generował PM/WM - i teraz to zestawienie napierdala 680 stron błędów, których nie ma
U mnie to działa ....??!!??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość